Nákupní košík ↓

AVIC-F88DAB - Pevné jednotky

AVIC-F88DAB

Klikni pro zvětšení
Značka a typ:Pioneer AVIC-F88DAB
Kód:01393
Dostupnost:Expedice do 1-3 dnů
Balné/doprava:Zdarma
Záruka:24 měs
Běžná cena s DPH:39.990 Kč
Cena bez DPH:33.050 Kč
Vaše cena s DPH:32.990 Kč
Sleva -7%:30.681 Kč při platbě předem
Cena velkoobchod:od (?) ks/párů na dotaz
ks

AVIC-F88DAB HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION

4v preout

aac 1

android

app-mode

aux in

DAB+

faceplate

flac

iPhone

iPod pro

multi-color

parrot_1

rca preout 3

sd card
4.73 hvězdiček / Hodnoceno: 15x / Zobrazeno:10307x


Technická specifikace a parametry výrobku:

Velikost
velikost šasi 1DIN-
velikost šasi 2DINano
typ převodníku-
Přehrávání
přehrává CD-Rano
přehrává CD-RW ano
přehrává MP3ano
přehrává WMAano
přehrává AAC-
přehrává DVDano
přehrává DivX-
Monitor
monitor uhlopříčka 7" (15,3cm), formát obrazu -
Vstupy
vstup AUXano 2x
vstup USBano
připojení iPoduano
Bluetooth ano
slot pro paměťovou kartuano pro SD
ovládání měniče CD ano
Výkon
RMS výkon -
maximální výkon 4 x 50 W
aktivní výhybka-
šířka frekvenčního pásma RMS-
typ tuneruFM/AM RDS
citlivost FM tuneru-
počet FM ředvoleb-
počet MW předvoleb -
počet LW předvoleb -
frekvenční rozsah CD/DVD-
odstup signálu/šum CD/DVD-
Výstupy
vstupy A/V-
výstupy předzesilovačeano
výstup pro subwooferano
napětí výstupů předzesilovače max-
Ovládání
typ displejeLCD dotykový
barva displeje-
barva tlačítek-
Další
počet pásem ekvalizéru-
zvukový procesor -
externí zvukový procesor-
systém Q-sp -
Dual-Zone System-
bezdrátový ovladač-
kabelový ovladač -
zabezpečení proti krádeži Bezpečnostní kód

Další informace o produktu:

Popis
Pioneer AVIC-F88DAB - NOVINKA 2016-2017 !! Multifunkční kompletní řídící jednotka CD, DVD, SD, USB přehrávač s monitorem , bluetooth a GPS navigací. Hlasové povely vám dovolí ovládat množství navigačních, mediálních a zvukových funkcí pouhým vyslovením, Rozměrný 7"dotykový display pro dokonale ostrý obraz výtečně propracovaných mapových podkladů, pokrývajících celou Evropu, Handsfree telefonování pomocí Bluetooth Parrot.

Nový AVIC-F88DAB zahrnuje 3D rozhraní, která činí jeho obsluhu ještě intuitivnější než kdy dříve. Navíc ji můžete přizpůsobit svým požadavkům a přáním-změnit navigaci, komunikaci a zábavu v jeden dokonalý celek.

Systém je samozřejmě vybaven všemi nejdokonalejšími funkcemi NavGate, jako např.: hlasové povely vám umožní ovládat velké množství funkcí navigace, bluetooth a samozřejmě také zvukových funkcí jednoduše vyslovením povelu. Velký 7-mi palcový WVGA dotykový display pro krystalicky čisté zobrazení vysoce detailních map celé Evropy

hands-free telefonování. Univerzální konektivita pro připojení prakticky jakéhokoli zařízení včetně přímé obsluhy a podpory iPod/iPhone.

Obsluhy navigace AVIC-F88DAB už nemůže být snazší. Použijte 3D rozhraní nebo jednoduše své přání vyslovte a požadovaná funkce je aktivována.

Systém také podporuje funkci Text-To-Speach(TTS) aby mohl nabídnout detaliní hlasové navádění a bezpečně zajistit přehled dopravních informací s přihlédnutím k aktuální situaci, případně se rozhodnout pro alternativní cestu založenou na Traffic Message Channel (TMC).

Zvuk zde nezná žádné kompromisy:s vestavěnými high-endovými komponenty, jednotka zahrnuje Advanced Sound Retriever, který vám umožní navrátit komprimovaným nahrávkám ztracenou dynamiku.

Pokud přeci jen preferujete hrubou sílu, jsou k dispozici 3 vysokonapěťové RCA výstupy pro připojení reproduktorů, subwooferů a zesilovačů. Své záznamy můžete hrát i přes různé formáty, a to nejen z USB, SD nebo CD a DVD – zároveň si užít i DivX z CD nebo DVD nosiče.

Funkce Dual Zone umožní vpředu sedícím posluchačům poslouchat hudbu z jednoho zdroje zatímco vzadu sedící mohou sledovat video z připojeného iPodu nebo DVD obraz na zadních volitelných displejích.

Komunikační funkce sleduje Parrot Bluetooth modul: nechejte svůj telefon kdekoli ve voze a nebo kapse a vaše kontakty jsou automaticky k dispozici a můžete jimi listovat. Naše online PC aplikace NavGate Feeds pro vaše PC, iPod či iPhone nebo jiný smartphone vám dovolí přidávat vlastní POI body zájmu do Google maps a sledovat a analyzovat své cesty pomocí Drive Report Function. Vložením RSS kanálu do aplikace NavGate Feeds můžete vybírat a označovat lokace jako POI body zájmu pomocí SD karty.

Menu ovládání přístroje a navigace v Českém jazyce .

Diskuse byla uzavřena!!