Nákupní košík ↓

Original - Tlumící materiál

Original

Klikni pro zvětšení
Značka a typ:Dead Zone Original
Kód:01306
Dostupnost:Expedice do 1-30 dnů
Balné/doprava:130,- (Zdarma od 1500,-)
Záruka:24 měs
Běžná cena s DPH:590 Kč
Cena bez DPH:488 Kč
Vaše cena s DPH:580 Kč
Sleva -1%:574 Kč při platbě předem
Cena velkoobchod:od (?) ks/párů na dotaz
ks

4.71 hvězdiček / Hodnoceno: 163x / Zobrazeno:15125x


Další informace o produktu:

Popis
Dead Zone Original -

UPOZORNĚNÍ! Tento model výrobku nelze v současné době dodat ani objednat.

profesionální antirezonanční folie (alu-butyl-kaučuk) s vysoce stabilní vrstvou hliníkové folie (150 mikronů!! - ostatní nejznámější materiály jen do 50-100 mikronů) a s extra výjimečnou samolepící vrstvou pro kvaliní přilnutí. Tímto vysoce jakostním materiálem se polepují všechny plochy které mohou rezonovat jako je plech, plasty apod. Dead Zone Vám efektivně snižuje primárně hluk rezonancí zeslabeného pláště plošného plechu nebo plastu na nejnižší možnou míru ve vozidle, dále také zlepšuje celkovou akustiku ve vozidle v souvislosti instalované kvalitní aparatury a sekundárně eliminuje rychlý prostup okolní teploty dovnitř vozidla. Tento materiál se vyznačuje svou měkkostí,tudíž je vhodný při aplikaci na různě profilovaný povrch jako jsou dveře,strop,podlaha ,zavazadlový prostor,přepážka motor / kabina .

Materiál je přímo vyroben pro účel pohlcení hluku vibrací , rezonancí, šelestu zeslabených částí karoserie , plastové výplně s vlastnostmi kvalitního zatlumení,velmi dobrou akustikou. Před aplikací materiál není nutné nahřívát , folie je zdravotně nezávadná.

Pozor! Tento materiál nelze srovnávat s jakoukoliv krytinou na střechy, neohebné desky, folie používané jako krytina ve stavebnictví. Optimální teplota pro aplikaci folie je v rozmezí 22 - 30 °C

Mimo jiné, hlavní výhodou Dead Zone Original je lícová silná,stabilní hliníková folie na kterou lze aplikovat druhou vrstvu absorpčního kompozitu z důvodu účinného a progresivního odhlučení karoserie automobilu. Uvažujete o progresivním odhlučení vašeho vozidla a nevíte si rady? Nevadí, s důvěrou se na nás můžete obrátit. Komplexní služby v otázce odhlučnění vozidel. UPOZORNĚNÍ Pokud se rozhodnete pro odhlučnění jakékoli části vozidla a zvolíte náš sendvičový systém, nedoporučujeme vám nakupovat jako základovou anti-rezonační izolaci s hliníkovou folií kde jsou vylisované různé tvary , jako např. kanálky,slzy ap., tento typ je nevhodný!

Rozměry formátu balení: délka 1000 mm / šířka 500 mm / tloušťka 2,2 mm / plošná hmotnost 4kg/m2 .

My,po mnoha praktických zkušenostech s ostatními obdobnými materiály cca. za 20 let, hodnotíme tento tlumící materiál, k poměru tlumící činitel/struktura/aplikace/formát/cena , jako vynikající materiál současnosti.

Nyní nově můžete shlédnout video ukázku jak je Dead Zone Original flexibilní, lehce tvarovatelný , nepraskající a pevný.

Diskuse byla uzavřena!!