Nákupní košík ↓

DEX-P99RS - Autorádio s USB

DEX-P99RS

Klikni pro zvětšení
Značka a typ:Pioneer DEX-P99RS
Kód:01400
Dostupnost:Expedice do 1-30 dnů
Balné/doprava:Zdarma
Záruka:24 měs
Běžná cena s DPH:39.990 Kč
Cena bez DPH:33.050 Kč
Vaše cena s DPH:39.980 Kč
Sleva -1%:39.580 Kč při platbě předem
Cena velkoobchod:od (?) ks/párů na dotaz
ks

DEX-P99RS HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION HELIX RS 5 COMPETITION
4.67 hvězdiček / Hodnoceno: 21x / Zobrazeno:5163x


Technická specifikace a parametry výrobku:

Velikost
velikost šasi1DIN ano
velikost šasi2DIN-
typ převodníku-
Přehrávání
přehrává CD-R ano
přehrává CD-RWano
přehrává MP3ano
přehrává WMAano
přehrává AACano
přehrává DVD ne
přehrává DivXne
Vstupy
vstup AUX ano, čelní
vstup USBano
připojení iPodu ano
Bluetooth připraveno pomocí CD-BTB200
slot pro paměťovou kartu-
ovládání měniče CD -
Výkon
RMS výkon -
maximální výkon MOSFET 50 W x 4
aktivní výhybka-
šířka frekvenčního pásma RMS-
typ tuneru AM/FM
citlivost FM tuneru-
počet FM předvoleb-
počet MW předvoleb -
počet LW předvoleb-
frekvenční rozsah CD/DVD-
odstup signálu/šum CD/DVD-
Výstupy
vstupy A/V-
výstupy předzesilovače ano, 4 x (basy,středy, výšky, sub)
výstup pro subwooferano
napětí výstupů předzesilovače5V
Ovládání
typ displejeOEL displej
barva displejebílá OEL
barva tlačítekbílá
Další
ekvalizér-
počet pásem ekvalizéru -
zvukový procesor-
externí zvukový procesor -
bezdrátový ovladačano
kabelový ovladačano, možnost připojení na ovl. na volantu
zabezpečení proti krádeži ano, odnímatelný displej

Další informace o produktu:

Popis
Pioneer DEX-P99RS - Autorádio s OEL displejem, USB vstupem.Data z CD převádějí přímo na 4x24bit D/A převodníky se zanedbatelným zkreslením a nulovou časovou chybou.

UPOZORNĚNÍ - TENTO MODEL AUTORÁDIA NELZE JIŽ DODAT ANI OBJEDNAT

Jsou použité špičkové součástky a ultra precizní mechanizmus, které vyhovuje extrémním požadavkům. Kombinace elegance a zvukového odkazu - nový High-end CD tuner posiluje oceňovanou nejvyšší řadu RS. Jeho elegantní a čistý design odkazuje na zvukovou dokonalost. Dokonalost zprostředkovanou integrací technologií, počínaje výkonnými D/A převodníky, 4-pásmovým DSP, samostatným nastavením výhybek, přesným sčasováním kanálů a možností kompletní ekvalizační úpravy všech pásem, které posunou možnosti úpravy zvuku do zcela nové dimenze. Spolu s vynikající reprodukcí kompresních formátů v téměř nezměněné podobě, flexibilní propojitelnosti za více než dostupnou cenu upevňuje Pioneer DEX-P99RS svoji pozici určujícího výrobce techniky pro audiofily. DEX-P99RS je konstruován jako náhrada oceňovaného DEX-P90RS a DEQ-P90RS CD tuneru a procesoru, který je mezi odborníky velice populární. Jeho jakkoli nepodstatné designové přednosti jako tvrzené plexisklo, broušený panel z masivního hliníku s černou povrchovou úpravou s výraznými ovládacími kolečky na obou stranách a třířádkový OEL display přispívají k nestárnoucí eleganci. Vzhled jde ruku v ruce s výkony dostupnými pomocí rotačních ovladačů, které dále umožňují uživateli vychutnávat exklusivní zvuk vytvářený těmi nejmodernějšími technologiemi v auto hifi.

Například výkonné 24bit D/A převodníky individuálně zpracovávají výšky, středy i basy včetně SW a poskytují nevídaný dynamický rozsah a čistotu.

Další rapidní zlepšení představuje přepracování Digitálního Signálového Procesoru(DSP), který je nyní vestavěn a nepotřebuje tedy samostatnou istalaci jako v případě minulé generace. DSP realizuje celou kompletní kontrolu úpravy zvuku, takže můžete optimizovat celou sestavu naprosto dokonale, v závislosti na akustice vozu. Celkové možnosti nastavení zvuku dosahují nepředstavitelných výšin, především díky 4 pásmové konstrukci výhybky. Stejně jako dříve, i nyní vám umožní nastavovat každé pásmo zvlášť, spolu s možností časového zfázování levých a pravých reproduktorů, pro výškový, středový, středobasový a basový kanál. Oproti minulému modelu však vysoce výkonný DSP chipset, původně vyvinutý pro multikanálové ozvučovací systémy a exklusivně pro DEX-P99RS zajišťuje, že celý frekvenční rozsah od 20Hz-20kHz je dostupný v každém z pásem a dovoluje tedy přestavět zvuk podle vašich naprosto individuálních požadavků. Opravdu zvláštní pozornost byla věnována všemu, nezmínit nemůžeme vestavěné Master clock, originální vysokorychlostní systém, který je prvním zařízením tohoto typu vestavěným do standardní Pioneer jednotky. Dosahuje nevídaných kvalit reprodukce, téměř dokonale eliminuje Jitter a umožňuje věrnou reprodukci z originálního zdroje. Pro případ přehrávání CD systém zahrnuje inovované tlumiče otřesů, které jsou umístěny mezi mechaniku a horní část šasi. Tyto tlumiče významně snižují interference mezi motorem pohonu CD a šasi. DEX-P99RS také nabízí širokou škálu propojovacích možností, konektorů. Především může být široká škála zdrojů připojena pomocí přímého USB konektoru (kabel přiložen). USB je připojeno přímo K DSP jednotce, díky čemuž dokáže nabídnout lepší kvalitu zvuku než standardní USB jednotky přehrávat kvalitní zvuk například z vaší USB paměti, nebo široké škály iPod přehrávačů. Při tomto propojení je možné ovládat iPod přímo z jednotky nebo tak jako obvykle přímo na přístroji. Podpora zahrnuje kompatibilitu s formáty MP3, WMA, AAC, WAV, přičemž upgradovaná verze Advanced Sound Retriever dokáže restaurovat ztráty dynamiky a rozlišení během komprese a navrátit tak hudbě její hloubku a kvalitu. DEX-P99RS přichází na trh vybaveno dálkovým ovládáním s otočným jogem, který napodobuje způsob, jakým je ovládána hlavní jednotka. Ovladač může být namontován na volantu a také můžete vybírat z pěti barev k individualizaci podsvícení tak, aby zapadlo do interiéru vašeho vozu. Mnohé z technologií použitých v DEX-P99RS byly vyvinuty a inspirovány top produktem ODR, Optical Digital Reference Systém, stejně jako chipsety použité ve výkonných DSP a D/A převodnících. Nejnovější evoluce těchto komponentů umožňují vyšší výkon při souběžném cenovém poklesu. Jednotka je tak mnohem dostupnější než stávající systém dvou komponent, DEX-P90RS a DEQ-P90RS, které byly aktuálně top volbou pro milovníky CD, a Pioneer tak pokračuje ve své snaze o dosažení dokonalého automobilového zvuku.

Diskuse byla uzavřena!!