Nákupní košík ↓

Anti-vibromass Mute - Tlumící materiál

Anti-vibromass Mute

Klikni pro zvětšení
Značka a typ:Car-Hifi OEM Components Anti-vibromass Mute
Kód:02036
Dostupnost:Expedice do 1-30 dnů
Balné/doprava:Zdarma
Záruka:24 měs
Běžná cena s DPH:1.999 Kč
Cena bez DPH:1.652 Kč
Vaše cena s DPH:1.990 Kč
Sleva -1%:1.970 Kč při platbě předem
Cena velkoobchod:od (?) ks/párů na dotaz
ks

Anti-vibromass Mute Anti-vibromass Mute Anti-vibromass Mute

Made in Europe
4.88 hvězdiček / Hodnoceno: 73x / Zobrazeno:6292x


Další informace o produktu:

Popis
Anti-vibromass Mute - je inovativní antirezonanční samolepicí folie na bázi butyl-kaučuk polymeru s vysokou plošnou hmotností 3,50kg/m2 při zachování minimální tloušťky 2 mm a spojenou silnou lícovou hliníkovou folií (100 µm).

Materiál je přímo vyroben pro účel pohlcení hluku rezonancí zeslabených plošných materiálů způsobený činné kinetické energie. Po aplikaci folie progresivně absorbuje šelest zeslabených částí karoserie , plastové výplně s vlastnostmi kvalitního zatlumení a velmi dobrou akustikou. Tímto vysoce jakostním materiálem se polepují všechny plochy které mohou rezonovat jako je plech, plasty apod. Anti-vibromass Mute Vám efektivně absorbuje hluk zeslabeného pláště (plechu a plastu) na nejnižší možnou míru a sekundárně snižuje celkový hluk ve vozidle ale také eliminuje okolní teploty . Tento materiál se vyznačuje svou měkkostí, tudíž je vhodný při aplikaci na různě profilovaný povrch jako jsou dveře, strop, podlaha, zavazadlový prostor, vnitřní přepážka motor / kabina. Další výhodou oproti běžným materiálům je možnost folii vrstvit na sebe za účelem progresivního zhmotnění tenkostěnných plechů, plastů, recyklovaných dílů nebo také kvůli progresivnímu zvyšení zvukové neprůzvučnosti.

Optimální okolní teplota pro aplikaci: v rozmezí 22 - 25 °C .

Rozměry celkového balení (role): délka 400 cm / šířka 50 cm / tloušťka 2 mm / 2m2 / hmotnost 3,50 kg/1m2, teplotní odolnost -30 /+ 80 °C.

Množství a formát jedné role je v rozsahu spotřeby koncipován pro aplikaci obou předních dveří. Pro rozsáhlejší projekty také pro aplikaci střechy, vnitřní podlahy, přepážky motoru uvnitř kabiny vozidla a také zavazadlovém prostoru.

Anti-vibromass Mute přednosti a výhody oproti obdobným výrobkům

- vyšší hmotnost na 1m2 a nižší tloušťka => vyšší účinnost v útlumu tenkostěných ocelových, hliníkových a plastových pláštů

- velký formát pro pokrytí větší plochy za férovou cenu

- lícová hliníková hladká folie -> možnost vrstvení folie na sebe a tím progresivně zvýšit zvukovou neprůzvučnost tenkostěnné plochy

Užitečný pomocník => Přítlačný vyhlazovazí váleček je součástí izolace zdarma.

Hledáte optimální formát a množství pro základní vytlumení a pohlcení rezonující karoserie? Nyní již nemusíte ztrácet čas a můžete si plánovat termín svépomocné izolace vozidla.

Diskuse byla uzavřena!!