Nákupní košík ↓

XAV-AX205DB - Multimédia 2DIN DVD

XAV-AX205DB

Klikni pro zvětšení
Značka a typ:Sony XAV-AX205DB
Kód:00408
Dostupnost:Expedice do 1-6 dnů
Balné/doprava:Zdarma
Záruka:24 měs
Běžná cena s DPH:16.990 Kč
Cena bez DPH:14.041 Kč
Vaše cena s DPH:11.790 Kč
Sleva -3%:11.436 Kč při platbě předem
Cena velkoobchod:od (?) ks/párů na dotaz
ks

XAV-AX205DB XAV-AX205DB XAV-AX205DB XAV-AX205DB XAV-AX205DB XAV-AX205DB XAV-AX205DB XAV-AX205DB XAV-AX205DB XAV-AX205DB XAV-AX205DB XAV-AX205DB XAV-AX205DB XAV-AX205DB

android

Android Auto

DAB+

dvd audio video

flac

iPhone

iPod pro

mp3 1

navi-ready

parrot_1

Power

rca preout 3

rds

Sube Level
4.59 hvězdiček / Hodnoceno: 27x / Zobrazeno:6733x


Technická specifikace a parametry výrobku:

Velikost
velikost šasi 1DIN-
velikost šasi 2DINano
typ převodníku-
Přehrávání
přehrává CD-R-
přehrává CD-RW -
přehrává MP3ano
přehrává WMA/WAW/FLACano
přehrává AACano
přehrává DVDano
přehrává MPEG-1,2,4ano
Monitor
monitor uhlopříčka 6,4"
formát obrazu 16-9
Vstupy
vstup AUX-
vstup USBano
připojení iPodu/iPhoneano
Bluetooth ano,Parrot
slot pro paměťovou kartu-
ovládání měniče CD -
Výkon
RMS výkon -
maximální výkon 4 x 55 W
aktivní výhybka-
šířka frekvenčního pásma RMS-
typ tuneru-
citlivost FM tuneru-
počet FM ředvoleb18
počet MW předvoleb -
počet LW předvoleb 6
frekvenční rozsah CD/DVD-
odstup signálu/šum CD/DVD-
Výstupy
vstupy A/Vano
výstupy předzesilovačeano, přední-zadní nebo subwoofer
výstup pro subwooferano
napětí výstupů předzesilovače max4 V
Ovládání
typ displejeLCD dotykový
barva displejefull color
barva tlačítekbílé podsvětlení
Další
počet pásem ekvalizéru10 pásmový - parametrický
zvukový procesor -
externí DAB anténavolitelné příslušenství na objednávku, cena 690,-Kč
systém Q-sp -
Dual-Zone System-
bezdrátový ovladačne
kabelový ovladač -
zabezpečení proti krádeži -

Další informace o produktu:

Popis
Sony XAV-AX205DB - 2DIN Multimediální CD/DVD přehrávač s úhlopříčkou monitoru 6,4", součástí je integrované FM a DAB rádio. Přístroj přes USB kabel přehrává digitální soubory MP3, WMA, WAW, AAC, FLAC a MPEG-1,2,4 , soubory obrázků JPEG a BMP. Vstup USB najdeme na zadní straně přístroje včetně prodlužovacího kabelu a mikrofonu k Hands Free. Pomocí technologie Bluetooth můžeme komunikovat bezdrátově při hovoru s telefonem nebo přehrávat hudbu tkz. (audio streaming) kompatibilní HFP / A2DP / SPP. Přehledný dotykovým monitorem 6,4" ovládáme přístroj a k výstupům na zadní straně přístroje máme 3 páry RCA výstup nebo možnost ovládání subwooferu. V neposlední řadě 1x video výstup, 3x vstup pro zpětnou kameru, přímé ovládání iPodu a Iphone.

Sony opět rozšířilo svou pestrou nabídku audiosystémů pro automobily a představuje nový audio přijímač do aut XAV-AX205DB, který vám nabídne vše, co potřebujete pro příjemnou jízdu bez stresu, včetně 6,4” velkého dotykového displeje Clear Responsive Touchscreen.

Konektivita s chytrými telefony, která vám usnadní cestu.

AX205DB umožňuje „chytřejší“ řízení a podporuje navigaci, komunikaci a přehrávání hudby z vašeho telefonu pomocí hlasového ovládání. To vše umožňuje prostřednictvím Apple CarPlay* a Android Auto™**, které víc než kdy dřív usnadňují použití telefonu na cestách.

Apple CarPlay přináší chytřejší a bezpečnější způsob, jak v autě používat iPhone. CarPlay komplexně integruje iPhony, displej i ovládání audia. Nyní můžete uskutečňovat hovory, máte přístup k vaší hudbě, můžete odesílat a přijímat zprávy, nechat se optimálně navigovat v závislosti na provozu a mnoho dalšího, a přitom se můžete dál soustředit na cestu.

Android Auto přináší snadnější způsob, jak používat telefon v autě. Byl vytvořen pro bezpečnost a pohodlí. Díky Google Assistant v Android Auto můžete zůstat soustředění, bavit se, přitom sledovat cestu a mít ruce na volantu. To vše jen pomocí hlasových pokynů.

Buďte v obraze s DAB - nový audio přijímač do auta AX205DB vám umožní čistý poslech vašich oblíbených rozhlasových stanic i v budoucích letech. S vestavěným tunerem DAB/DAB+ zajistí, že budete připraveni na budoucí změny ve vysílání.

Funkce audia pro fanoušky vysoce kvalitního zvuku, kromě vysokého výkonu 4x55W vás tento AV přijímač přiměje, abyste si užívali technologii EXTRA BASS™***, která překoná zvuk motoru a reprodukuje čistý i jasný zvuk basů při jakékoli úrovni hlasitosti. Další výhodou je optimalizace zvuku, kdy technologie DSO (Dynamic Stage Organizer) vytváří živější zvuk, jako by před vámi byly další reproduktory. Přijímač je prostřednictvím USB terminálu také kompatibilní s hudebními soubory FLAC. To znamená, že přehrává komprimované audio bez jakékoli ztráty kvality. Myslí také na možnost dalšího rozšíření do budoucna: tři výstupy pre-out pomohou vytvořit kompletní audiosystém včetně externích zesilovačů, basových reproduktorů a dalších pro ještě hlasitější a výkonnější reprodukci zvuku.

Šasi bylo navrženo v jednodinových rozměrech, které poskytují dostatek prostoru pro atraktivní design. Nový design pro rychlé spuštění se chlubí bleskovou aktivací, díky níž je systém připraven na cesty hned v okamžiku zapnutí, aniž by čekal na vaše instrukce, nebo na to, až zapnete rádio. Ergonomické rozmístění ovládacích prvků bylo navrženo s ohledem na řidiče, proto působí co nejméně rušivě, když sedíte za volantem.

Při použití zadní kamery pro couvání můžete být zcela bez obav, protože kamera vám pomůže zejména při parkování na malých či špatně přístupných parkovacích místech.

Centrální velení pro Váš komfort a zábavu! Sony XAV-AX205DB je zábavní jednotka pro Vaší hudbu a film za velmi příznivou cenu.

Čtěte dále: Chybí Vám současně s nákupem tohoto přístroje navazující příslušenství jako např. redukční vymezovací rámeček, anténní adaptér nebo rozhraní dálkového ovládání z volantu, případně jiný komponent? Napište nám výrobce a model vozidla, včetně roku a měsíce výroby a my Vám vybereme k přístroji ten potřebný komponent.

Máte zájem o montáž tohoto přístroje nebo jiného komponentu? Odborná instalace do Vašeho vozidla je možná, kontakt Tel: 730 661 078 nebo info@carhifi-profi.cz

Diskuse byla uzavřena!!