Nákupní košík ↓

VW Passat - podlahy

VW Passat

Klikni pro zvětšení
Značka a typ:Subtwo IBC VW Passat
Kód:02084
Dostupnost:Expedice do 1-30 dnů
Balné/doprava:Zdarma
Záruka:24 měs
Běžná cena s DPH:19.990 Kč
Cena bez DPH:16.521 Kč
Vaše cena s DPH:19.500 Kč
Sleva -5%:18.525 Kč při platbě předem
Cena velkoobchod:od (?) ks/párů na dotaz
ks

VW Passat VW Passat VW Passat Aliante 12 Si
4.75 hvězdiček / Hodnoceno: 4x / Zobrazeno:4060x


Další informace o produktu:

Popis
Subtwo IBC VW Passat - podlaha se skrytou ozvučnicí pro subwoofer. Výhodou Subtwo IBC systému je inteligentní řešení integrace subwooferového reproduktoru do zavazadlového prostoru a současně zachování úložného prostoru. Subtwo IBC skrytá ozvučnice je vyrobená přesnou a pečlivou ruční prací. (Subtwo IBC má registrovanou ochranou známku)

Podlaha Subtwo IBC je čalouněná černým antracitovým potahem dle interiéru kufru vozidla. Ucelený komponent Subtwo IBC podlaha se nešroubuje ani nelepí do karoesrie kufrového prostoru. Subtwo IBC podlaha lze kdykoliv vyndat a zavazadlový prostor nastrojit do původního stavu.

Subtwo IBC je možné zhotovit pro téměř všechny modely vozidel VW , také možnost integrovat další komponety do podlahy jako např. zesilovač,kapacitor ap. dle přání zákazníka,pro další informace nás kontaktujte.

Důležité vědět: Každý objem ozvučnice je navržen pro jiný reproduktorový měnič jinak - dle zadání zákazníka.

Libí se vám takové inteligentní řešení Subtwo IBC a uvažujete o zástavbě ? Víte že - když se rozhodnete pro zástavbu do kufruvého prostoru tak běžně musíte přistavit vozidlo do dílny na 14 dní a více než zástavba bude hotová a v tomto čase nemáte svůj vůz k dispozici? U systému Subtwo IBC to tak není !! Subtwo IBC vám na požádání po výrobě uložíme a napasujeme během jednoho pracovního dne. Máte k nám další otázky v souvislosti Subtwo IBC, pište nebo volejte na: tel: 730 661 078 nebo info@carhifi-profi.cz

Diskuse byla uzavřena!!